Veil nikah : Vispera Espléndido

Thursday, April 8, 2010

Ramai yang bertanya pada pihak kami, veil/tudung ada warna apa? Takut tak sama dengan warna baju. Sekali lagi kami ingin memberi tahu, pihak kami menerima tempahan apa sahaja warna yang diminta selagi warna material yang diminta itu boleh didapati di Malaysia/Singapura. Selain dari itu, andai warna anda tergolong dalam warna-warna royal dan sukar diperolehi kemungkinan harga dinaikan sedikit mengikut harga pasaran material.

Harap Maklum.

Pn Vispera

6 comments:

♥Cik Fariza♥ said...

cntik !!!

x sbr rasanya kn 2nang n kawin..
hehehehehehe

shaheeda said...

salam pn vispera..

i luv this veil so much..sy nak tnya kalo veil mcmni berapa ye? nak pakai for sanding n kalo boleh nk sama panjang mcm baju.. mayb smpai lutut..hope lbh murah dr harga pasaean.. hihi

Vispera said...

Salam Shaheeda,

nak veil labuh yer? harga mengikut jenis material, warna dan kesaratan manik.

kalau ingin mengetahui lebih lanjut boleh email kepada koleksivispera@gmail.com atau terus telefon Pn Vispera 012 - 588 1550.

Adalah dinasihat menempah awal sebab julai n oktober dh ramai yg tempah..

azlina said...

hye...suke sgt veil ni...cantik sgt2!!! nak quotation utk veil ni.. nak pakai tuk nikah..

azlina said...

hye..cantik sgt veil ni...minat sgt2!
nak quotation boleh?? nak pakai tuk nikah..

masmOna said...

cantik! akak, boleh tak nak quotation untuk veil ni..mas.masmona@gmail.com

saya dah email akak dah actually..harap dapat reply very soon. tq!

 

Promosi

Promosi

Iklan

Followers

Copyright 2011 koleksi vispera. All rights reserved.