Tudung Tunang : Vispera Hermoso

Thursday, April 8, 2010


Tersenyum bila pihak kami menerima mms dari Hani. Memang hati begitu gembira sejak berjumpa Hani sewaktu menghantar tudung dan fitting, sangat manis dan sangat sesuai dengan potongan muka beliau. Sebenarnya Hani tidak pernah memakai tudung berawning jadi pihak kami menjahit dengan ukuran mengikut bentuk muka Hani.

Jadi kepada mereka yang tidak pernah pakai tudung berawning, kami di Koleksi Vispera menyediakan khidmat nasihat dan rundingan tentang awning yang sesuai agar muka tidak kelihatan bulat. Tapi dinasihatkan agar anda membuat temujanji awal supaya waktu yang diperuntukan benar-benar cukup. Ini kerana Pn Vispera mempunyai sekurang-kurangnya 5-6 temujanji sehari.

24 comments:

♥Cik Fariza♥ said...

sgt kreatif...

(^.^)

w.a.n.n.o.r.f.a.d.z.l.i.n.a said...

suke!! cantik....=)

Nurulhuda|Adlie said...

agree on jahit tudung awning ikut ukuran muka, i think that was makes ur collection brilliant, kalau bl kat kedai ukuran free, so maybe tak suits muka kan..

Vispera said...

ramai yg mengalami masalah dengan ukuran yang biasa..so that with KV we overcome it!

NORHAFIZAH MOHD JAAFAR said...

aslmkm,kak,nk tny lar,braper harge ae klo tempah tudong mcm nie..i mean,ekot ukuran muker?nk budget harge..hehe..

Bai said...

saya dah beli cifon. tp saya tatau nak padankan dengan inner apa...kalo saya nak tempah kat mana kedai eik?dan berapa charge?

Bai said...

.

~~BabY PiNk~~ said...

bestnye, blh ikt ukurn muke.. yg ni brape ye??
nur_ell89@yahoo.com.my
tq.. >_<

Izzati said...

klu mcm ni bpe ye? email me at imanlovers_6630@yahoo.com

Anonymous said...

if pakai utn kawin ok x??? i nk cr tudung for akad nikah raya nie...

Vispera said...

hi dear,

untuk kaedah tempahan harap boleh rujuk disini http://koleksivispera.blogspot.com/2009/05/syarat-kaedah-tempahan.html

segala sesi temujanji untuk fitting tudung boleh dibuat selepas membayar deposit 50%.

Anonymous said...

salam..may i know what is the price of this one?email me please...nuralwahid@yahoo.com

lavender said...

salam..sgt berminat dgn design ni..plan nk pki mcm ni ms tunang...dlm lingkunagn brape harga tudung mcm.. include veil and hiasan kepala tu skali ke? ~ lavender_ville305@yahoo.com

Dylla Nur said...

klu tudung mcm nie brapa harganya ya..?

nuradila5655@yahoo.com

tq..i'm interested.;)

Anonymous said...

email kat saye quotation for this veil lagi2 utk pertunangan...saya blum pernah pakai tudung bercorak n muka saya agak bulat jg..tudung and veil sekali kan??emm berape ye..warna hijau pisang...
email :mama_papaviva@yahoo.com

eziana said...

hi, saya nak bertunang tis december n mcmana sy nk buat tempahan utk tudung mcm ni?my email:eziana_11@yahoo.com

NooR AZeAnA AziS said...

nak tahu la kakak harga.. please email me at noorzeana@yahoo.com ... ma kacih..

Syifa Wahab said...

kak nak ty yg ni hg die brp? email sy kat syifawahab@gmail.com....pas2 nk tau gak brp lama ms leh dpt....kalu bln ni htr, bile leh dpt?

Anonymous said...

sgt cantik..plz send detail tuk yg ni..harga?yg ni sesuai x utk muka bulat?i kt kuching,sarawak.so,xdpt nk g fitting..azimeba77@yahoo.com

THAT IS ME said...

saya nk tau harga tudg ni.tq

fahana.tajuddin@gmail.com

Vispera said...

farhana, harga tdung ni dlm rm150++ based on type of material awning n berapa byk swarovski yg di gunakan. buat masa ni material yg mcm dlm gamba tu terhad dan color apa yg ada pun supplier x update ngan i. dan KV hanya buat tudung ni kalau betul2 muka bakal pengantin ada problem ngan tudung readymade yg ada dipasaran sahaja...

Anonymous said...

cntk..blh ambk order lg dear??

Anonymous said...

cntk..blh ambk order lg dear??

Vispera said...

hi there..utk tudung ni...color sgt limited... u nak color apa? please email me k.. then i check with supplier...

 

Promosi

Promosi

Iklan

Followers

Copyright 2011 koleksi vispera. All rights reserved.