Tudung nikah dan sanding

Saturday, April 10, 2010


Kami menerima tempahan dari pihak Zura seawal 3 bulan, ini kerana warna champagne tidak dijual dikebanyakan pengedar. Ia mengambil sedikit masa bagi pihak kami untuk mendapatkan warna senada dengan baju beliau ditambahkan lagi butik baju hanya siap pada 2 minggu sebelum majlis.




Untuk nikah beliau mengenakan Vispera Dulce dengan Vispera Velo Ekslusif, ini kerana baju nikah beliau sangat simple.

 
Selain itu, Zura juga tidak memakai Dulce potongan biasa kerana bentuk muka beliau tidak begitu sesuai. Oleh itu kami mereka khas potongan yang sesuai untuk beliau. Sangat syukur dan gembira apabali menerima panggilan telefon dari Zura menyatakan tudung itu sangat sesuai dengan bentuk muka beliau disebabkan beliau di Seremban jadi tak sempat untuk fitting dengan kami.

7 comments:

Nurulhuda|Adlie said...

cantiknya dulce zura, kalau ikut potongan muka nampak senang kalau nak cium dahi, mcm nice la tgk gambar husband dia kiss, previous rasa mcm tak reti nak pakai awning and fikirkan susah nak kiss dahi masa nikah, tapi bila tgk yang ini nampak cantik and tak susah..

sweetDesign said...

tQ so much kak Vispera..zura sgt2 suka dengan my tudung & veil...kena sgt dgn baju nikah & sanding yg ditempah itu...hehe...

Nurul - act,zura jarang pki awning..sbb nmpk muka sgtla tembam..tp bila dpt tudung Vispera tgk elok lak..hehe...yg pic time kiss tu,xkena dahi pun..huhuhu...dagu hubby jer kena hidung zura..hehe

Nurulhuda|Adlie said...

time kiss bibir husband kene hidung wife pun comel, hidung husband kene dahi, mulut kene hidung, hehe.. i guess its a new trend, untuk pemakai tudung awning :)

Shahila & Hafiz said...

as salam
kak Vispera, sy akan bernikah pd 25 julai nnti. resepsi pun pd hari yg sama. akak masih terima tempahan lai x? TQ

Anonymous said...

salam...nice tdung ni...bapa bjet rm ye klu wana putih n manik2 purple?
TQ - fizza

Vispera said...

shahila : please contact me ASAP klu nk tempah.

fizza : please email to koleksivispera@gmail.com sebab harga sangat subjektif i kena tahu baju u mcm mana.

Anonymous said...

kak vispera, butik kt mana? nk dtg nk tgk2 n survey harga..tq

 

Promosi

Promosi

Iklan

Followers

Copyright 2011 koleksi vispera. All rights reserved.