Entry Istimewa dari thezaila.blogspot

Wednesday, April 21, 2010

Sebenarnya entry ini telah KV terima 2 bulan yang lepas disebabkan terlalu sibuk dengan temu janji dan rundingcara bersama pelanggan, pihak KV tidak dapat update dengan segera.  Maaf yer Zaila.

 

Pihak KV amat terharu apabila Zaila sudi membuat advertorial kepada pihak kami. Sesi runding cara berjalan lancar dan tudung idaman Zaila kami kotakan. Beliau sangat meminati veil dari jenis chiffon kerana ianya sangat cantik dan menjadikan seseorang itu lebih ayu. IA amat sesuai bagi majlis pertunangan mahupun pernikahan.

Lihat pada rajah diatas, cantik kan :) pemilihan warna yang sedondon dengan busana menjadikan penampilan Zaila begitu mempersonakan.

Pihak Koleksi Vispera mengucapkan setinggi terima kasih kepada Zaila dengan advertorial ini, selaian dari itu pihak kami juga ingin mengucapkan selamat membuat persiapan perkahwinan.

Pautan : http://thezaila.blogspot.com/2010/02/tudung-tunang-n-tudung-nikah-dari.html

5 comments:

♥S@R@♥ said...

minatnye saya dengan design akak..
isnyaAllah majlis saya bulan 11..bulan 6 ni baru nak confirm date wedding.. so klu nak tempah berapa bulan awal ea..

tq

hana yoriee said...

hihi..zaila was in here..canteks..slalu chat dgn zaila mengenai tudung yg menjadi idaman ramai bakal pengantin ini.. =D

thezaila said...

Hi KV.. thanks to you too!!!
tudung n veil tu cantik sangat...

Vispera said...

hi zaila .. hehhehe.. tudung u tu mmg cantik ramai yg nak mcm tu...

hana : heheheh...tudung di KV x tehad..if u ada design sendiri pun kita leh duduk discuz mcm mana nk realisasikan tudung impian u..

sara : tempah awal mmg terbaik..sebab skg ni schedulle saya sgt pack.. ramai yg last minit i terpaksa tolak.. dan lagi satu klu u belum beli lace.. KV akan jual lace dengan harga yg sgt berpatutan...

JIVEBUMZ said...

vispera,
koleksi u semakin meletoppp
tahniah! kerna berjaya menghasilkan tudung2 yang cantik2 dan membuatku semakin tak sabar memakainyaaaa haha

 

Promosi

Promosi

Iklan

Followers

Copyright 2011 koleksi vispera. All rights reserved.