Tudung Tunang Ekslusif

Tuesday, March 16, 2010

Tudung ini direka khas untuk Zaila bagi melengkapkan majlis pertunangan beliau. Ia sesuai digayakan dengan rekaan baju yang simple. Ini merupakan hasil gabungan Vispera Dulce Ekslusif dan Vispera Velo Ekslusif.

7 comments:

::misz maney:: said...

ok yang ni pun saye berminat sangat..kalau sekali dengan tudung ade tak? boleh tak bagi details n price sekali..

thanks :))

::misz maney:: said...

saye sangat berminat dengan tudung yang nih..tp kalau boleh nak buat labuh sikit..majlis tunang saye dalam bulan september..agak2 akk terima tempahan lagi ke? lagi satu saye belum beli lagi kain lace untuk tunang coz tak sempat nak cari..kalau akk ade lagi bagus..thanks :))

Vispera said...

nak mcm tu ker? color apa? apa2 pun u call me... then i assist u nk beli kain tu kat mana yer

Azida said...

please email me the price

ieda said...

cmne nk oder ni?mjlis dlm bln 12..sy kt kedah..

Anonymous said...

cmne nk oder ni?mjlis dlm bln 12..sy kt kedah..

Vispera said...

hi ieda... klu nk tempah email saya yer.. x jadi masalah pun dimana awak berada as long as ada perkhidmatan pos.

 

Promosi

Promosi

Iklan

Followers

Copyright 2011 koleksi vispera. All rights reserved.