Tudung Nikah : Vispera Espléndido Ekslusif

Monday, March 22, 2010


Selepas melihat Atiqah dengan gaya ala-ala arab dengan Vispera  Espléndido pasti ramai yang mempunyai persoalan..elok atau tidak muka saya menggayakan gaya arab.. sebagai jalan penyelesaian.. Pn Vispera memberi cadangan agar gayakan Vispera  Espléndido bersama Vispera Hermoso...  ia akan menjadi lebih cantik dan ekslusif.

Tahniah kepada Ayu dan semoga berbahagia ke akhir hayat bersama suami..

10 comments:

Atiqah Adnan said...

cantik juga.. i loike.. dear nanti qah nak tempah tudung awning macam nie laa.. huu~ qah nak show off kat orang then nanti mesti diorang tanye mane qah tempah kan..? heheh

suka sangat awe punye creation..~

Vispera said...

tq qah :)

CINDELLYNA said...

kalau nk datang kedai Sabtu nih 10 April smpat lagi ke nk tempah for June...?kalau tudung n veil camni berapa tempah..?=)

tengkiu!!=)

Vispera said...

CINDELLYNA : please sms me asap for appoinmnt yer... sebab sabtu ramai yg buat appoinmnt. tq

Anonymous said...

bagaimana kalau saya ingin menempah tudung utk majlis pertunanangan?

Vispera said...

Salam dear,
jika berminat sila hubungi Pn Vispera 012 - 588 1550 atau email kepada koleksivispera@gmail.com

Atieqa said...

nak tanya kedai u kat mana? email me k..Atieqa11@yahoo.com

Anonymous said...

Love d detail n colour combination..got questions/inquiries kat akak thru ur email..cheers from Ida

Anonymous said...

Salam.
Nak tanya,berapa harga untuk tudung ni eh?
email ke fuzah_husna86@yahoo.com.
terima kasih.

Nissie said...

saya dah email kat puan.
Saya berminat dengan design ni.
Warna putih.

boleh email harga?

nisa.kamarzaman@gmail.com

 

Promosi

Promosi

Iklan

Followers

Copyright 2011 koleksi vispera. All rights reserved.