Pemenang Mei 2010

Sunday, February 21, 2010


Untuk bulan mei, pihak Koleksi Vispera telah memilih Cik Fara sebagai pemenang, oleh itu sila hubungi Puan Vispera untuk tudung impian anda. Adalah dimaklumkan tudung impian untuk nikah ini tidak terbatas kepada apa jua rekaan, seandainya anda mempunyai rekaan tersendiri sila berurusan dengan Pn Vispera.

4 comments:

Aleiz said...

wahahah..cik fara menang..tahniah

eh dear, u nk ke tak gmbar nikah i?lame menyepi nih..bz sungguh

farah said...

wee!!Alhamdulillah!thanks vispera!

sukenyeee!!~~

Vispera said...

ziela : dear..i nak gambar u yg sgt santteeekkkk tuu... rasa nak print n buat poster jer gambar u tu.. nanti i update gambar n klu x der aral i akan buat website baru..so mmg akan byk ler gambar u kat situ :)

farah : ur welcome ;)

Aleiz said...

camne?nak i email ke??
i try ek..takot besa la gmba tu..
eh, besa nye nk wat poster...maluuu laa..hehehe..

 

Promosi

Promosi

Iklan

Followers

Copyright 2011 koleksi vispera. All rights reserved.