Pemenang April 2010

Sunday, February 21, 2010

 
Ucapan tahniah dan juga terima kasih kepada Nur Mazni kerana telah berusaha untuk memenangi "Promosi Tudung Nikah & Tunang" anjuran Koleksi Vispera. Oleh itu pihak kami memilih Mazni sebagai pemenang April 2010. Jadi apalagi mazni, sila hubungi Puan Vispera untuk tudung idaman di hari bahagia.

4 comments:

_Gnie_ said...

Menang? Alhamdulillah...
Tak sangka, sebab hampir terlupa tentang ini.
Terima Kasih Puan Vispera. Tak sabar mahu mnggayakan tudung rekaan Puan nanti.

Vispera said...

hehehhe... cari lah design apa yang awak nak.. nanti contact i semula.. email or call pun boleh jer.. :)

♥S@R@♥ said...

sala puan, macam mana nak join ni..

or pemenang ni adalah customer puan..

apa2 pun sy berminat dengan koleksi tudung puan..insyaAllah jika majlis perkahwinan sy nnt telah ditetapkn sy akan berhubung dengan puan..

Vispera said...

sara : hi dear... pertandingan dah ditutup... cuba untuk pertandingan akan datang.. just keep in touch with KV.

 

Promosi

Promosi

Iklan

Followers

Copyright 2011 koleksi vispera. All rights reserved.