Tudung Nikah :: Tudung Vispera Dulce

Monday, December 21, 2009


Rekaan ini sangat ringkas tapi nampak cantik dan elegen. Ia boleh digayakan seperti dalam gambar, mahupun di biarkan lepas dihadapan seperti penggayaan tudung bawal. Tudung Vispera Dulce ini amat sesuai untuk dijadikan tudung nikah mahupun tudung tunang atau tudung ke majlis-majlis glamour.


Tudung Vispera Dulce

Material tudung
Chiffon berkualiti tinggi
Himpunan manik dan lace

RM 150

Pindaan harga telah dibuat berkuatkuasa May 2010 kerana pihak Koleksi Vispera telah meningkatkan kualiti produk dengan menggunakan Sutera Chiffon bagi menggantikan kain Chiffon bermutu tinggi kerana ketiadaan stok dan warna yang sangat terhad. Sekian harap maklum.

15 comments:

w.a.n.n.o.r.f.a.d.z.l.i.n.a said...

cantik..sgt suka! harap ada rezeki nk menang tudung ni dlm contest tudung idaman saya..hehehe

norshiela said...

sangat suka design ni.. :)..

azura said...

hi..nak tny,kalau nak tempah mcmner yer??
sweet2design@yahoo.com

Anonymous said...

hi sy pun nk tempah cmne crnye ?
ade mcm2 kale ker?
nf_29784@yahoo.com

Ekien Ashikin said...

saya pun nak tanye. kalau nk tempah camane ea.. nk kai bulan 5.
cikguekien@yahoo.com

Anonymous said...

saya suka tudung ni nak beli pakai time majlis ptunangan saya 03.04.2010..mcmna nak order n cara byr?my email z_nelissa@yahoo.com

HazElyNa EsQanDaR said...

hi sy pun nk tempah cmne crnye ?
ade mcm2 kale ker?
hazelyna84@yahoo.com

nadeeya said...

gorgeous..i nk order (tudung vispera dulce) & how?
noor_nadeeya03@yahoo.com

Vispera said...

salam semua,
jika berminat boleh terus menghubungi Pn Vispera di koleksivispera@gmail.com atau 012-588 1550

dyn said...

boleh quote harga tudung ni..
creme_carammel@yahoo.com

♥beeha♥ said...

hye..
saya berminat ngn tudung ni..
bleh tak bgtau harge die...care2 nak tempah die??n kale ape yg ade??
PM me at nabihah_19@yahoo.com...
tQ..=)

ekin said...

bole bg alamat kedai x?? saye berminat untuk membuat tempahan...email alamat kedai erk..thanks

skyscraper said...

how much ye harga vispera dulce ni? majlis saya disember.. so tengah survey2, hehe

Vispera said...

my dear,
utk harga harap awk dapat email ke koleksivispera@gmail.com. sekian.

untuk kaedah tempahan..harap dapat rujuk entry ini http://koleksivispera.blogspot.com/2009/05/syarat-kaedah-tempahan.html

Anonymous said...

sila email pada sy harga utuk tudung vispera dulce,esplendido dan hermoso.klu tudung dulce yg mcm nie klu sy tempah brape lame masa yg diambil sbb wedding sy lg 2bln.
email sy azi_2205@yahoo.com

 

Promosi

Promosi

Iklan

Followers

Copyright 2011 koleksi vispera. All rights reserved.