Tudung Nikah - November 2009

Tuesday, December 1, 2009



Tentu ramai yang menantikan koleksi rekaan terbaru dari kami, ini adalah salah satu daripada rekaan bulan November. Maklumat terperinci tudung ini saya akan beritahu kemudian, walau apa pun saya mahukan feedback dari pengunjung blog sekalian.

Selamat memberi komen.

Sekian terima kasih.

Pn. Vispera

12 comments:

ShalinzZ85 said...

sangat sangat cantik!!!
i love that tudung
mmg nampak lagi berseri si pengantin

Fiza @ gIrgIrL said...

Salam Pn Vispera,

Wow, yg nih design berbeza dari sblom nih. Cantek sgt2...!!

*thumb's up*

=)

Vispera said...

Shazlin : thank you :)

Fiza : Wasalam, tudung ni saya reka khas untuk Edaiya kerana beliau inginkan tudung style Erra Fazira nikah.. Actually tudung sangat simple n very sweet.. sangat sesuai untuk Edaiya.. Btw, design ni juga untuk pengantin yang x biasa pakai tudung style ekin kerana..ramai girls out there yang takut nmpak muka diorg besar.. so Tudung Vispera Dulce direka khas untuk mereka :) Harap semua happy with this design :)

CINDELLYNA said...

salam...camna nk tempah tudung nih..?ada galeri koleksi tak?berminat sangat nk tau...

Vispera said...

my dear cindellyna, u have really great name.. i love it so much. if u wanna more info about our collection.. please email me koleksivispera@gmail.com or just call/sms to my number 012-5881550

Anonymous said...

puan vis,
saya wahida..saya suka sgt tudung mcm ni..tp saya takut nk pakai tudung awning..sbb saya xbiasa..bole ke kalo saya tempah skrg..dlm masa seminggu dh siap?tq

ila said...

salam.....sangat2 cantik!!!tudung tu....i love tudung tu.....sya pun tgh cr tudung nikah...boleh x email saya lebih details....camne nak order n kita leh bincang..camne...nie email saya norazilah.mj@felda.net.my secepat mungkin ye...majlis saya bulan 27 feb

hidayahMD said...

salam pn vispera..saye berminat menempah tudung nie tuk majlis kawin saye june nie. Tapi saye nak warna light grey n manik silver. tapi kak saye nak tudung yang labuh menutup dada utk majlis nikah saye. Boleh? saye juga berminat nak tempah veil jugak..warne off white dan manik tepi yang simple warne silver campur manik silver. TQ

neen said...

Salam Pn. Vispera,

Sy kagum dgn hasil kerja tgn puan. Amat cantik. Sy berminat utk menempah tudung seperti ini. Sy pn xreti pakai tudung ala ekin, takut muka besar. Nak tanya, tudung ni, puan sediakan sekali dgn veil atau asing?

Vispera said...

Salam Neen,

jika berminat sila email kepada koleksivispera@gmail.com atau telefon 012- 588 1550. untuk masalah kesesuaian, pada sesi konsultasi akan dibincangkan.

joyrienah said...

nice sgt...naik seri pengantin...('',)

Asha nadia said...

Puan Vispera...
sy dah email tuk nak tempah tudung kawin...tp Puan belom rply email sy lg...sy mmg minat tudung ni...

 

Promosi

Promosi

Iklan

Followers

Copyright 2011 koleksi vispera. All rights reserved.