PROMOSI TUDUNG NIKAH & TUNANG

Wednesday, March 10, 2010




Salam,

Jika anda ingin mendapatkan tudung nikah atau tudung tunang secara percuma, kami akan menaja satu bulan satu pengantin bermula Januari 2009. Promosi besar - besaran ini adalah untuk merealisasikan impian anda menggayakan tudung pilihan dihari bahagia dan juga ini adalah tanda terima kasih di atas sokongan anda terhadap pihak Koleksi Vispera.

Selain dari itu, jika anda terlepas peluang untuk menerima tajaan, kami juga akan memilih secara rawak pemilik blog yang bertuah untuk menerima voucer diskaun 50%.

Andai kedua-duanya terlepas, anda masih memilik kupon voucer diskaun 10% kepada semua pelanggan yang berdaftar sebagai Ahli Rangkaian Vispera mengikut terma dan syarat.

Bagaimana caranya? Mudah sahaja..
  1. Daftar sebagai Ahli Rangkaian kelab Vispera.
  2. Jadikan entry ini sebagai entry pertama (sticky mode/post) anda di dalam blog dan link terus ke alamat ini http://koleksivispera.blogspot.com/
    • Untuk majlis bulan Januari tarikh entry anda adalah pada 30 November 2009
    • Untuk majlis bulan Februari dan Mac tarikh entry anda adalah pada 10 Disember 2009.
    • Untuk majlis bulan April, May dan Jun tarikh entry anda adalah pada 31 Disember 2009.
  3. Buat satu entry mengenai TUDUNG/SELENDANG/VEIL IDAMAN SAYA berserta gambar tudung/selendang/veil pilihan anda. Anda juga dikehendaki meletakkan logo Koleksi Vispera sebagai penaja pilihan dan link terus ke alamat http://koleksivispera.blogspot.com/
  4. Anda dikehendaki meninggalkan alamat blog anda diruang komen bagi memudahkan kami menjejaki anda.

Apakah syaratnya??
  1. Emailkan butiran berikut ke koleksivispera@gmail.com
    • Nama Peserta :
    • Nama Pasangan :
    • Tarikh Perkahwinan/Pertunangan :
    • Lokasi Majlis :
    • Warna Tema :
    • Jenis Baju : (termasuk material & design)
  2. Terbuka kepada semua bakal pengantin di serata tempat dan tarikh di antara Dis 2009 - Jun 2010. Kos penghantaran ditanggung oleh pemenang.
  3. Anda dikehendaki menghantar 5 keping gambar majlis bagi tujuan promosi di blog kami. *Gambar akan menjadi hak milik kami bagi tujuan promosi sahaja.
  4. Segala keputusan adalah muktamad.

Bila pengumuman pemenang?

Ia akan diumumkan secara berperingkat seperti berikut :
  • Penajaan bulan Januari akan diumukan pada minggu pertama bulan Disember, maka pengadilan akan dibuat sehingga 30 November 2009.
  • Penajaan bulan Februari dan Mac akan diumukan pada minggu ketiga bulan Disember, maka pengadilan akan dibuat sehingga 10 Disember 2009.
  • Penajaan bulan April, May dan Jun akan diumukan pada minggu pertama bulan Januari, maka pengadilan akan dibuat sehingga 31 Disember 2009.


19 comments:

Aleiz said...

Edit Aleiz said... salam Pn Vispera,

saye ziela, i dh buat entry kat blog i
http://penyatuancinta2jiwa.blogspot.com/
visit ye.. (^-^) tq

Vispera said...

Kepada semua peserta, sila tinggal kan nama dan alamat blog disini.

Fiza @ gIrgIrL said...

Salam Pn vispera.

Ni fiza nyer blog.. tgk la yer..

http://mywhataevata.blogspot.com

=) *wink*

Anonymous said...

hi mcm menarik jer..

Vispera said...

Pihak kami memohon maaf diatas segala kesulitan semasa anda ingin meninggalkan komen tempohari. Harap tiada masalah dimasa akan datang. Terima kasih di atas sokongan anda terhadap pihak kami.

atiQah adNan said...

hi vispera!!
saya atiqah adnan..
please visit my blog..
http://atiqahadnan.blogspot.com
thanks!

ShalinzZ85 said...

assalamualaikum wbt

www.shahlina1985.blogspot.com

_Gnie_ said...

dah boleh pun, anta komen... hehe...
jgn lupe ke blog sy ye: ma2niput3.blogspot.com

cik yaya said...

yeayyy dah boleh komen :)

http://thealiaa.blogspot.com/

:)

nurjanah said...

hi,nama saya nurjanah..berminat tuk mencuba..tarikh pernikahan pada 011010...emel saya:rose7485_anna@ymail.com

y.o.n.g.n.a.n.a.1.8.8.1 said...

Hai! Saya pun mahu mencuba. Ini link ke blog saya.

http://yongnana1881.blogspot.com.

Selamat mengadili ya!

y.o.n.g.n.a.n.a.1.8.8.1 said...

Err..terlupa nak tinggalkan nama..

Nama saya Wan Nor Fadzlina binti W. Mahadzer.

http://yongnana1881.blogspot.com

sidaratul said...

hai saya berminat utk mencuba..
tarikh nikah on 17/12/2009. heheheheh. http://berkelip2sweetswarovski.blogspot.com/

fara said...

Salam,

Saya fara, jenguk-jengukla ke blog saya ye

http://fafiinluv.blogspot.com/

thanx

=)

iera tya said...

salam

my entry done.

pls check it out here :
http://iera-tya.blogspot.com/

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
aziana said...

UNTUK PROMOSI 2010 XDE KER

aziana said...

UNTUK PROMKOSI 2010 NYE X DER KER

Vispera said...

salam kepada semua... promosi ulang tahun Koleksi Vispera akan diadakan tidak lama lagi...

 

Promosi

Promosi

Iklan

Followers

Copyright 2011 koleksi vispera. All rights reserved.